Hozzávalók:
Elkészítése:
Kevés olajon az apróra felvágott hagymát üvegesre pároljuk, majd rá szórjuk a fűszerpaprikát.
A megmosott, felkockázott húst beletesszük, összekeverjük és addig keverjük- főzzük, amíg a hús saját levet nem ereszt, majd még egy kis vizet öntünk hozzá.
Amikor már a hús félig megpuhult, beletesszük a kockára vágott burgonyát, a sárgarépát, a fehérrépát, és a sárga hüvelyű zöldbabot.
Annyi vizet öntünk hozzá, hogy jól ellepje, majd ízesítjük.
Beletesszük a babérlevelet, az ételízesítőt, a sót, őrölt fekete borsot, őrölt köményt, fokhagymát és a kaprot. Addig főzzük, míg az összes hozzá való megpuhul.
Egy kis tálba beletesszük a tejfölt, és a forró levesből egy merőkanálnyi levet, jól összekeverjük, majd beleöntjük a levesbe és még egyet forralunk rajta és már kész is van a fenséges leves.