Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellfilét egy aprítóban összeaprítjuk, majd fűszerezzük sóval, borssal, zúzott fokhagymával és pirospaprikával.
Hozzáadjuk az aprított metélőhagymát, a tojást és a zsemlemorzsát.
A bacont kétfelé osztjuk, majd a szeleteket egymás mellé sorakoztatjuk és ráhelyezzük a húsmassza felét. A másik felével ugyanígy járunk majd el.
Feltekerjük, úgy hogy a hajtás alul legyen, majd egy tepsibe helyezzük és meglocsoljuk borral.
Megkenjük a paprikakrémmel, megtűzdeljük rozmaring ággal és 160 fokos sütőben készre sütjük.
Félidőben átfordítjuk a másik oldalára, hogy megpiruljon mindkét fele.
Néha meglocsolhatjuk a szaftjával is.
Amikor kihűlt felszeleteljük és vajas törtburgonyával, valamit salátával kínáljuk.