Hozzávalók:
Elkészítése:
A combok bőre alá, óvatosan helyezzük be a szeletelt lapkasajtot, majd egy hústűvel (v. fogpiszkálóval) zárjuk le, hogy sütés közben ne folyjon majd ki. (mindegyik comb bőre alá 2 db sajtot tegyünk)
Ezután mindkét oldalát ízlés szerint sózzuk be, majd a húsos oldalát szórjuk meg a fűszerekkel is.
Egy tepsibe öntsük bele az olajat és a bort, majd helyezzük egymásmellé a bőrös felükkel felfelé a megtöltött combokat. Végül a puha vajjal kenjük le a bőrt, majd fóliával fedjük le a tepsit.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten kb. egy óra alatt pároljuk puhára. Ezután vegyük le a fóliát, majd süssük szép pirosra. (a vajtól finom, ropogós lesz a combok bőre)
Ameddig a hús sül, készítsünk hozzá ízlés szerint köretet. Én krumplipürét, és tejszínes gombát készítettem.
Tálaláskor helyezzük tányérra a szép pirosra sült csirkecombot és az ízlés szerint készített köretet, majd úgy kínáljuk.