Hozzávalók:
A sütéshez:
A körethez:
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoltam, enyhén megsóztam, majd egy tálba leraktam.
Tejjel leöntöttem, 1-2 gerezd fokhagymát reszeltem rá. Megkevertem és a hűtőbe tettem. Ezt sütés előtti napon megtettem.
Másnap a lecsepegtettem róla fokhagymás tejet, majd paprikás lisztbe forgattam és olajban, fedő alatt, lassú tűznél kisütöttem.
Rizzsel és párolt karfiollal fogyasztottuk. 1 evőkanál olajon megpirítottam a rizst, őrölt borssal enyhén megszórtam és ráöntöttem a húsleveslét. Fedő alatt lassú tűznél hagytam egy kicsit duzzadni, főni. Ezután a felforrósított sütőbe tettem és ott dagadt készre.
A karfiolt rózsáira szedtem, megmostam, kissé megsóztam, egy kanál olajon kevés víz hozzáadásával fedő alatt puhára pároltam.