Hozzávalók:
Az alaphoz:
A krémhez:
Elkészítése:
Egy 23 cm-es formát előkészítünk.
Az alaphoz a kekszet apróra tördeljük (nálam vegyesen volt kakaós győri keksz és sima háztartási keksz).
A kekszet a vajjal és annyi fekete kávával kikeverjük, hogy a forma aljára könnyedén bele tudjuk nyomkodni.
Tehát a forma alját kibéleljük a kekszes alappal. Fagyasztóba vagy hűtőbe tesszük, hogy jól lehűljön.
A mascarponét a cukrokkal krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a cappuccinoport is.
A tejszínt kemény habbá verjük és apránként adagoljuk a krémhez. Jól kihabosítjuk, majd a habfixálókat beleszórjuk és jól elkeverjük.
A torta oldalát feltesszük és a krémet beletöltjük. Jól megrázzuk és elsimítjuk.
4-5 órára a hűtőbe tesszük. Ízlés szerint díszíthetjük.