Hozzávalók:
Elkészítése:
A halat megtisztítjuk besózzuk, majd paprikás rozslisztbe forgatjuk, utána olajon hirtelen megsütjük.
Közben apróra vágjuk a hagymát,felkarikázzuk a paprikát és egy serpenyőben pici só hozzáadásával dinszteljük, majd beletesszük a felkockázott paradicsomot, felengedjük egy dl vízzel jól kiforraljuk, ebbe rakjuk az elősütött harcsafiléket. óvatosan rázogatjuk, 2-3 percig hagyjuk párolódni.
Elkészítjük a habarást, a tejfölt és a joghurtot, a liszttel csomómentesre keverjük, hígítjuk egy kis tejjel, majd a harcsa zaftjából hozzákeverünk, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a paprikáshoz.
Besűrítjük vele és ha felforr lezárjuk a lángot. ( Ha túl sűrű lenne a mártás lehet egy kis vizet hozzáadni.)
A tésztát kifőzzük, de csak roppanósra, majd leszűrjük. Egy serpenyőbe rakjuk, ráhintjük a túrót, majd jól összerázogatjuk.
Forrón tálaljuk a harcsa paprikással .
Tálaláskor adhatunk hozzá tejfölt, vagy joghurtot. Jó étvágyat!