Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tésztához a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük.
A kikevert tojássárgájához hozzáadjuk a darált diót, és felváltva adagolva a sütőporral elkevert lisztet és a fehérjéből készített habot.
A tésztát sütőpapírral bélelt közepes tepsibe simítjuk, és tűpróbáig sütjük.
A krémhez a narancslevet a cukorral és a vajjal felforraljuk.
Egy tálba a tojást, a pudingport és a vizet habosra keverjük.
Hozzáadjuk a narancsléhez, és sűrűre főzzük.
A forró krémet a piskótára kenjük, rásimítjuk, majd kirakjuk a tetejét a megpucolt és felkarikázott narancsszeletekkel.
1-2 órát a hűtőben pihentetjük, majd szeletelhetjük.