Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:
A sóskamártáshoz:
Elkészítése:
A hússzeleteket előző nap fokhagymás tejbe áztatjuk, majd kivéve a pácléből letörölgetjük.
Egy grillserpenyőt olívával kikenünk, majd rátesszük a hússzeleteket és puhulásig grillezzük mindkét oldalát.
Az újhagymát és a gombákat kettévágjuk, majd a hús mellé helyezzük a grillre.
A mirelit sóskát szobahőmérsékleten felengedjük.
Egy lábosba olajat hevítünk, majd belereszeltjük a hagymát. Megpároljuk, majd hozzáadjuk a sóskát és jól összekeverjük.
Cukrozzuk, sózzuk és borsozzuk.
10 percig főzzük lefedve, majd tejfölbe kevert keményítővel besűrítjük.
Aki szereti, tejszínnel is dúsíthatja.
Főtt burgonyával és a grillezett hússal és a grillezett zöldségekkel tálaljuk.