Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
Tojások fehérjét kemény habbá verjük.
Hozzáadjuk a cukrot és folyamatosan keverés mellett a tojások sárgáját.
Sütőporral elkevert lisztet beleszitáljuk, lassan összeforgatjuk.
Vajjal kikent, liszttel meghintett, szív alakú tortaformába öntjük, és tűpróbáig sütjük.
Miután megsült és kihűlt, kivesszük a kapcsos formából, és kettévágjuk.
Kókuszreszeléket 3 dl tejben megfőzzük, és félretesszük.
Maradék 2 dl tejet, 2 db tojássárgáját, cukrot és a pudingporokat csomómentesre keverjük.
Hozzáadjuk a megfőzött kókuszreszeléket, és folyamatos keverés mellett felfőzzük, majd kihűtjük.
Tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan összeforgatjuk a kókuszos résszel.
Ezzel a krémmel betöltjük a tortát, és kívülről is bevonjuk.
Gyümölcskocsonyaport a csomagoláson lévő utasítás szerint felfőzzük, egy kisebb tepsibe öntjük.
Miután megszilárdult, szív alakú kiszúróval kiszurkáljuk, és körbetesszük a tortát vele.
Közepébe teszünk egy nagyobb szívet, és körbetehetjük ostyavirágokkal.