Hozzávalók:
Grillezett csirkemell:
Burgonyalepény:
Sonkatekercs:
Elkészítése:
Az olajba belekeverjük a pirospaprikát, borsot, mustárt, grill fűszert és az ételízesítőt. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, majd a pácba tesszük és letakarjuk. Legalább egy órát benne hagyjuk.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd a húsok mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
A burgonyát héjában megfőzzük, összetörjük, kissé kihűtjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.
Pogácsaszaggatóval lepényeket szaggatunk, majd forró olajban kisütjük (én csak kézzel csíptem nagyobb darabokat, két tenyerem között összelapítottam).
Dupla adagból 14 nagyobb lepény lett.
A tejfölhöz ízlés szerint adagoljuka majonézt, cukrot és a mustárt, majd hozzáadjuk a megfőtt franciasaláta alapot.
Nagyobb szelet sonkákra egy kanál salátát teszünk és feltekerjük.
Az elkészített húsokat, lepényeket és a sonkatekercseket egy nagyobb tálra rendezzük, majd kínáljuk.