Hozzávalók:
Elkészítése:
A befőttet csepegtessük le.
A pudingport 4 dl tejben keverjük el 5 dkg cukorral és főzzük fel.
A maradék tejbe beletesszük az aromát/rumot, a vaníliás cukrot és a maradék cukrot.
Előkészítünk egy jénait, majd a babapiskótákat az ízesített tejbe mártjuk és úgy osztjuk el, hogy alulra kb 5 dkg, középre kb 10 dkg és a tetejére kb 15 dkg jusson.
Az alsó sor piskótára öntjük a puding felét, majd ráreszeljük a gesztenyepüré felét és rátesszük a meggy felét. Erre jön egy újabb sor tejbe áztatott piskóta.
Erre kerül a maradék pudng, lereszelt gesztenyepüré és a maradék meggy. Végül tejbe áztatott piskótával fedjük be az egészet.
A tetejére szórhatunk cukrozatlan kakaóport vagy csorgathatunk csokit (kb 10 dkg csoki 2 ek olajjal felolvasztva).
Hüvös helyre tesszük, majd másnap tálalhatjuk felvert tejszínhabbal.
Jó étvágyat hozzá!