Hozzávalók:
Elkészítése:
A tarját másfél cm-es darabokra vágjuk. Sózzuk és borsozzuk.
Egy tepsit zsírral kikenünk, majd belefektetjük a húsokat és ráöntjük a vizet. Alufóliával lefedve 220 fokon kb 1 óra, 15 percet sütjük, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük.
A káposztát legyaluljuk.
A hagymát megtiszítjuk, apróra vágjuk, majd olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a káposztát, sózzuk, borsozzuk, köménymagot és babérlevelet adunk hozzá, majd pirospaprikát, paprikakrémet és jól elkeverjük.
Kevés vízzel felöntjük és fedő alatt puhára pároljuk.
Miután megfőtt, kevés ecettel ízesíthetjük.
A burgonyát héjában megfőzzük, majd ha kihűlt meghámozzuk és karikára vágjuk.
A húst a káposztával és burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!