Hozzávalók:
Elkészítése:
A vöröshagymát félbe vágom és felszeletelem vékony félkarikákra, majd olajon meg dinsztelem, hozzá adom az ugyanúgy felszeletelt paradicsomot és a paprikákat és lecsót készítünk belőle. Lassú tűzön párolom, ízesítem sóval, kevés borssal és delikáttal. A darált húst kevés olajon fehéredésig pirítom és hozzá adom a sűrített paradicsomot, ízesítem kevés delikáttal. A tarhonyát olajon megpirítom és egy liter vízzel puhára párolom. A két tojást keményre főzöm. Ha minden elkészült, akkor fogok egy tűzálló tálat és a következő sorrendben rétegezem: tarhonya, lecsó, darált hús, reszelt sajt… és így tovább. A tetejét tarhonya és azon sajt zárja. Előmelegített sütőben addig sütöm, amíg a sajt szépen rá nem pirul.
Nagyon finom egyszerű, laktató és olcsó recept.
A páromnak és nekem nagyon ízlett.