Hozzávalók :
Elkészítése :
A kifliket kettévágjuk és a végüket szintén levágjuk. Egy fakanál nyelének a segítségével kivájjuk a kiflik belsejét, így tölcséreket kapunk, amiket megtöltünk a következő töltelékkel.
A füstölt sajtot kis lyukú reszelőn reszeljük le. Körülbelül 2-3 ek reszelt sajtot meghagyunk a kiflivégekre és a tetejére.
A sonkát, a tojásokat és a paprikákat apró kockákra daraboljuk.
A kiflibelet és a kiflik végeit apró részekre daraboljuk. Egy tálban jól összekeverjük a töltelék hozzávalóit, majd ezzel a masszával megtöltjük a kifliket egy kávéskanál segítségével.
A megtöltött kiflik végeit, a félretett reszelt sajtba nyomkodjuk és sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk.
Tetejüket megkenjük felvert tojással és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben, 180-200 fokon addig sütjük, amíg szép pirosak nem lesznek. Még melegen kínáljuk.