Hozzávalók:
Hozzávalók:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A 8 db tojást kettéválasztottam. A sárgájához adtam a porcukrot, a lisztbe belekevertem a sütőport. A tojásfehérjét felvertem habnak, majd a tojássárgát a porcukorral jól kikevertem.
A kikevert tojássárgájához adtam a sütőporos liszt és a felvert hab felét és fakanállal elkevertem. Majd a többi sütőporos liszt és habot ugyanígy hozzáadtam a fakanállal. Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütöttem a piskótát és hagytam kihűlni.
A pudingporokat a tejben megfőztem cukroztam és hagytam hűlni. A vajat és a cukrot habosra kevertem és hozzákevertem a már kihűlt pudinghoz.
A kihűlt piskótalapra rákentem a krémet egyenletesen.
A tejszínt kemény habbá vertem, és rákentem a krém tetejére.
Díszítésként egy kis csokit olvasztottam és meglocsoltam a sütit.
Jó étvágyat kívánok.
35×30 cm.