Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
Elkészítése:
A tészta száraz hozzávalóit egy tálba öntjük, majd hozzákeverjük a puha margarint, a tojást és a tejet. Összegyúrjuk, majd 18 darabra vágjuk és kis gombócokat formázunk belőle.
Egy 20×30 cm-es tepsit kiolajozunk és kilisztezünk, majd a gombócokat egyenlően elosztjuk benne.
A tojások sárgáját a túróval, a pudingporral, a cukrokkal, margarinnal és a reszelt citromhéjjal összekeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjéket is.
Egy kanál segítségével a tésztagombócok köré kanalazzuk a túrókrémet, és egy kanál segítségével lenyomjuk a golyókat, ha magasabbak lennének, mint a krém.
Előmelegített sütőben 180 fokon, tűpróbáig sütjük, majd ha teljesen kihűlt szeleteljük.
20×30 cm
A tészta könnyen formálható legyen, de nem eshet szét, ezért ha szükséges tejjel lazíthatjuk.
Ha valaki édesebben szereti tehet még hozzá cukrot, és a tetejét megszórhatja vaníliás porcukorral.