Hozzávalók:
Elkészítése:
A megtisztított csirkemellet kenjük be a fele olajjal és szórjuk meg a szárnyas fűszerkeverékkel és a borssal. Grillezzük vagy süssük meg a maradék olajon a serpenyőben.
Süssük meg a bacon szeleteket is. Én szintén ugyanabban a grillserpenyőben pirítottam meg a toast kenyereket.
Egy szendvics, három kenyérszeletből áll. Az első kenyeret alaposan kenjük meg majonézzel, tegyük rá az összetépett, megmosott salátát, majd a sült húst. Erre jön megint egy szelet kenyér, majonéz, ismét salátával beborítjuk, majd három bacon szelet következik. Erre jönnek a karikára vágott paradicsom szeletek.
A harmadik kenyér alsó felére kenünk majonézt és ezzel fejezzük be a rétegezést.
Két szemközti sarkába szúrunk egy-egy fogvájót, majd egy éles késsel átlósan kettévágjuk.
Szépen enni nem lehet, csöpög, folyik minden felé :), de megéri a “szenvedést”, mert isteni!
Nekem nagy kedvencem ez a szendvics.
Tippek:
Aki kívánja, sült burgonyát is készíthet hozzá, de a szendvics önmagában is meglehetősen kiadós tükörtojás vagy főtt tojás felkarikázva is része lehet a szendvicsnek, sok helyen tojás is kerül a club szendvicsbe