Hozzávalók:
A krémhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tepsi hátoldalára szilikonos sütőpapírt vágunk. A tésztából 2 cipót formázunk. Egyenként lisztezett deszkán tepsi méretűre nyújtjuk.
Egyenként megsütjük a lapokat 180 fokra melegített sütőben .(7-8 perc)
A lisztet és a cukrokat a tejjel csomómentesre keverjük. Felfőzzük, majd kihűtjük.
A vajjal kihabosítjuk a főzött krémet.
A tejszínt kemény habbá verjük, a kihűlt krémmel és habfixálóval együtt krémesre keverjük.
Egy tálcára tesszük a kihűlt lapot, fele krémet rásimítjuk, kirakjuk babapiskótával.
Egy ecset segítségével a babapiskótákat a rummal lekenjük.
Következik a megmaradt krém, szépen elsimítjuk a babapiskótákon.
Befedjük a másik lappal.
Hűtőbe tesszük egy éjszakára, majd porcukorral megszórva felszeleteljük.
20×30 cm