Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirke szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk. végeit levágjuk. A szárnyakat sózzuk és megkenjük a felolvasztott és a fűszerekkel elkevert libazsírral.
A megtisztított burgonyát karikákra vágjuk, sózzuk, összekeverjük a maradék fűszeres zsiradékkal.
Egy tepsi aljára tesszük a bacon csíkokat, rátesszük a karikára vágott fűszeres burgonyát, a befűszerezett csirke szárnyakat, és a szeletekre vágott paprikát.
A tetejére tettem 4 szelet füstölt szalonnát. A tepsit lefóliázzuk, előmelegített sütőben tesszük, és 35-40 percet sütjük.
Levesszük a fóliát és a szárnyakat szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!