Hozzávalók:
A tésztához:
Krémhez:
A bevonáshoz:
Elkészítése:
A tojás sárgákat a cukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a vizet, a kakaóport, a darált diót, a sütőporral elkevert lisztet és a tojásfehérjék kemény habját.
A tészta masszát kétfelé vesszük.
25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben 2 lapot sütünk.
A margarin a porcukorral, rummal kikeverjük. Kétfelé vesszük, egyikbe a 35 dkg gesztenyemasszát tesszük és az alsó lapra kenjük.
A vanília pudingport, lisztet, kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd a többi tejet is hozzá adjuk, majd felfőzzük. Ha kihűlt, a margarinos krém másik feléhez adjuk.
Rákenjük a gesztenyekrémre és befedjük a másik lappal. Porcukorral is megszórhatjuk vagy csokival bevonjuk.