Gyümölcstorta

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1 csomag babapiskóta

Hozzávalók:

  • 6 dl tej
  • 2,5 dl tejszín
  • 70 g étkezési keményítő
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • ízlés szerint cukor
  • 2 db tojás
  • csipet só

Tetszés szerinti gyümölcs a tetejére én tettem rá:

  • sárgabarack
  • cseresznye
  • málna

Elkészítése:

Pudingot főzünk a hozzávalókból a tejszín kivételével. Langyosra hűtjük. A tejszínhabot felverjük és elkeverjük a pudinggal.

26 cm -es formát folpackkal kibéleltem és tettem az aljára 1 sor tejben áztatott babapiskótát, erre a krém, a babapiskóta és a maradék krém.

Tetejére gyümölcsöt tettem a zselét rákanalaztam. Pár órára hűtőbe tettem.

Jó étvágyat.

Tipp:

Nincsen gyümölcstorta formám és ebben a melegben nem akartam piskótát sütni ezért a babapiskótát választottam.