Hozzávalók:
Zöld krémhez:
Fehér krémhez:
Piros réteghez:
Elkészítése:
A zöld réteghez a csokoládét olvasszuk fel gőz fölött majd vegyük le és keverjük hozzá a többi hozzávalót.
Folyamatosan kevergetve melegítsük forráspontig.
Hagyjuk hűlni, majd töltsük poharakba és rakjuk a hűtőbe kicsit megdöntve.
(Én ehhez a muffinsütőt használtam .A mélyedéseibe tettem a poharakat és összehajtogatott papírtörlővel támasztottam meg.)
Hagyjuk teljesen megdermedni.Nekem ez kb.3-4 óra volt.
Ezután készítsük el a fehér krémet.Ugyan úgy járunk el mint az előző krémnél.
Mikor kihűlt kivesszük a poharakat és a másik irányba megdöntve beleöntögetjük a krémet.
Ismét be a hűtőbe 3-4 órára.
Végül elkészítjük a meggyes réteget.
A kimagozott meggyet egy kis vízzel feltesszük főni,hozzáadjuk a többi hozzávalókat és pár percig főzzük,nem kell sokáig 5-10 perc.
Ha már kihűlt belekanalazzuk a poharakba és visszatesszük a hűtőbe,hagyjuk azt is jól megdermedni.