Hozzávalók:
Cukkinilepény:
Paradicsom salsa:
Elkészítése:
A cukkinit reszeljük le és nyomkodjuk ki. Ezután az összes hozzávalót tegyük egy tálba és alaposan keverjük össze, majd a sütésig tegyük vissza a hűtőbe.
A sütésnél vegyünk elő egy palacsintasütőt, tegyünk rá egy kis kókuszzsírt, vagy olívaolajat és egy evőkanál segítségével süssünk a „tésztából” lepényeket.
Amíg a lepények sűlnek készülhet a salsa. Ehhez nincs is más feladatunk, mint a hozzávalókat nagyon apróra felvágjuk, sózzuk és borsozzuk.
A legegyszerűbb, ha egy befőttes üvegbe pakoljuk, ezután meglocsoljuk a lime levével és megöntözzük az olajjal és megszórjuk a frissen felaprított bazsalikommal. Alaposan összerázzuk, és már tálalhatjuk is.