Joghurtban pácolt rántott karajszeletek

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 2 dl joghurt
  • őrölt fehér bors
  • őrölt chili
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal és a hússzeletekre öntjük.

Hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha egy napra! A karajszeleteket kivesszük a joghurtból, lecsepegtetjük, majd lisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsába panírozzuk.

Bő olajban közepes lángon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!