Töltött karajszeletek rántva

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 1/2 csokor snidling
  • 20 dkg reszelt trappista sajt
  • 2 db hegyes erős paprika vagy 1 db zöld kaliforniai paprika
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  •  só
  • őrölt fehér bors
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • étolaj

Elkészítése:

A snidlinget apróra, a paprikákat kis kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott snidlinget és paprikákat elkeverjük a reszelt trappista sajttal. Ízesítjük sóval és borssal.

A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Friss salátát készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!