Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat egy tálba ütjük, hozzá mérjük a cukrot. Nem kell szétválasztani fehérjére és sárgájára.
Gépi habverővel addig keverjük, míg szép fényes krémet nem kapunk. Ekkor beleszitáljuk a lisztet. Nem hagytam ki a sütőport, nem kell bele.
Sütőpapíros tortaformába öntjük, (nekem 24 cm.es, mert laposat akartam)és előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.
Míg kihűl, elkészíthetjük az első pudingot. Ha a piskóta már csak éppen langyos, húzzuk le az aljáról a sütőpapírt, majd a tésztát tegyük vissza a kapcsos formába. Kanalazzuk rá az első pudingot, és hagyjuk dermedni.
Főzzük meg a másodikat is, és ha már nem marad az ujjunk a torában, akkor simítsuk rá a második réteget is.
Hagyjuk teljesen megszilárdulni, és díszítsük kedvünk szerint.