Hozzávalók:
Elkészítése:
A dagadót a hentessel felszúrattam, kívül-belül megsóztam és állni hagytam, amíg a tölteléket elkészítettem.
Zsemléket felkockáztam, ráütöttem a tojásokat, jól összekavartam és állni hagytam, amíg a vöröshagymát pici olajon megfonnyasztottam (almareszelőn reszeltem le).
Beletettem az apróra felvágott csirkemájat, borsoztam, fokhagymaport és sót kevertem hozzá (nem kell sütni, csak éppen hogy összepárolódjon, mert a húsban is sülni fog).
Közben a petrezselyem levelet összevágtam apróra és azt már a zsemléhez tettem, majd a májas keveréket is beleraktam a dagadóba és hústűkkel betűztem a nyílást.
Lefóliáztam a tepsibe és kb. 60 perc alatt készre sütöttem, levettem a fóliát és megkentem a húst vajjal és pár pillanatra még visszatettem a sütőbe.
Ha kihűlt akkor lehet szépen szeletelni.
Jó étvágyat hozzá, nagyon finom lett!