Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A tojást, a mézet, a zsírt, a vaníliás cukrot, a fahéjat és a cukrot habosra keverjük.
A lisztet szárazon összekeverjük a sütőporral, a kakaóval, a csipet sóval és apránkénta tejjel felváltva hozzáadagoljuk a masszához, ügyelve arra, hogy ne legyen csomós.
A tepsibe sütőpapírt helyezünk, egyenletesen belesimítjuk a masszát és a sütőben tűpróbáig sütjük. 180 fokon kb 20 percig.
Ha kész hagyjuk kihűlni, ezután kettévágjuk.
A pudingot cukor nélkül 6 dl tejben sűrűre főzzük, majd ezt is kihűtjük.
A vajat a porcukorral és vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a végén jól össze dolgozzuk a pudinggal.
A kihűlt tésztát megkenjük a krémmel, de a tetejére keveset hagyunk belőle.
A kész sütire egyenletesen elosszuk a maradék krémet, majd meghintjük reszelt étcsokoládéval.
32*24 cm