Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
Először a pudingokat készítjük el. Mindkét pudingot 4,5 dl tejben 3-3 evőkanál cukorral a szokásos módon megfőzzük és teljesen kihűtjük.
A tésztához a hozzávalókat egy tálban összekeverjük, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és a pudingokat felváltva a tésztán elosztjuk.
175 fokra előmelegített sütőben fél óra alatt megsütjük és kihűtjük.
Az epret alaposan megmossuk, lecsepegtetjük és botmixerrel pürésítjük. A zselatint kevés vízzel simára dolgozzuk és a mikróban felolvasztjuk, kicsit hagyjuk hűlni, majd az eperhez adjuk,
A mascarponét a porcukorral és vaníliás cukorral habosra keverjük, végül hozzáadjuk az eperhez. A tejszínt jó keményre felverjük és összekeverjük az epres krémmel. A krémet a kihűlt tésztára simítjuk és tálalásig hűtőbe tesszük.
Díszíthetjük a süti tetejét eperrel, de ez elhagyható.