Hozzávalók:
Elkészítése:
A zsíron megdinsztelem a kockára vágott vöröshagymát, majd hozzáadom az apróra vágott fokhagymát és pár percig tovább pirítom.
Rádobom a felkockázott sárgarépát, 4-5 percnyi dinsztelés után hozzáadom a feldarabolt cukkinit és póréhagymát, darálok rá kevés borsot.
Pár percig erős tűzön pirítom, majd hozzáadom a diónyi darabokra vágott májat.
Megszórom a fűszerekkel, sózom és fehéredésig pirítom.
Egy külön edénybe öntöm rizst, sózom, hozzáöntöm a bort, kevergetve megvárom még a rizs magába szívja, majd fokozatosan adagolva az alaplét, folyamatos kevergetés mellett majdnem készre főzöm a rizst.
Ekkor hozzáadom a felkockázott paprikát és készre főzöm a rizst.
Ha a rizs megpuhult, belekeverem a vajat és reszelt sajtot.
Hozzáadom a májas ragut, óvatosan elkeverem és forrón tálalom, tetejét reszelt sajttal díszítem.