Hozzávalók:
Elkészítése:
A darált húshoz adom a reszelt vöröshagymát, az aprított fokhagymát, a burgonyapelyhet, a tojást, a chiliszószt, sózom borsozom és alaposan összekeverem.
Egy serpenyőben felhevítem az olajat, beleteszem a húsgolyókat és mikor az alja már majdnem megsült, minden gombócba dugok egy kocka sajtot.
Megforgatom a gombócokat és a másik oldalát is aranybarnára sütöm.
Ha megsültek a golyók, felöntöm a paradicsompürével, a vízzel, ha szükséges sózom, borsozom és addig főzöm, míg elkezd szószosodni, de néha megmozgatom, hogy nehogy leégjen.
Amikor már majdnem kész megszórom a zöld fűszerekkel, átforgatom és frissen főt gm tésztával kínálom.
Reszelt sajttal megszórva kínálom.
Jó étvágyat kívánok!