Hozzávalók:
Elkészítése:
A csülökről levágjuk a bőrét, lefejtjük a zsíros részeket, felkockázzuk és kisütjük. Ha kész, a töpörtyűt és a felesleges zsírt kiszedjük.
A húst és a zsírtalanított bőrt feldaraboljuk. A visszamaradt zsíron megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát.
Megszórjuk köménymaggal, 1-2 perc után hozzáadjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával és borssal, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, a paprikát és aláöntjük bort. Fedő alatt 60-70 perc alatt puhára főzzük. A közben elfőtt levet vízzel pótoljuk és néha keverjük meg.
Főtt krumplival, vagy tarhonyával tálaljuk, savanyúságot, salátát kínáljunk mellé.