Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
BEVONÁS
A díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk, a sárgákat kikeverjük habosra a cukorral, majd hozzá keverjük a kakaós lisztet, az olvasztott csokit, végül a tojásfehérjék kemény habját is óvatosan beforgatjuk.
Sütőpapíros tepsibe öntjük, úgy, hogy kb. 1 cm maga legyen, és tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A tejben megfőzzük a pudingot, hozzákeverjük a cukrot és az aromát, majd hagyjuk kihűlni.
A vízben a lángon felolvasztjuk a cukrot, majd levesszük a lángról simára keverjük a kakaóval, és ha már langyos bele keverjük robotgéppel a vajat.
A kihűlt tésztát kis téglalapokra vágjuk, majd a krémmel megkenjük, és egyet-egyet egybe ragasztunk.
Hűtőbe tesszük egy fél órára, amíg meg nem köt, majd megkenjük a csokimázzal és a tetejére szeletel mandulát szórunk.
Vissza tesszük a hűtőbe, ha megdermedt kínáljuk.
Díszíthetjük fél dióval, vagy mogyoró szemekkel is. Akinek nem elég édes tegyen hozzá cukrot, nem ront a süti állagán.