Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A díszítés:
Elkészítése:
A 6 tojás fehérjét 6 evőkanál kristálycukorral kemény habbár verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk.
Ezután hozzáadjuk a sütőport és 6 evőkanál lisztet. Utolsó lépésként hozzákeverjük az étolajat.
A jól eldolgozott masszát szilikonos muffin formákba töltjük és előmelegített sütőbe helyezzük. Ameddig a tészta sül, elkészítjük a krémet.
A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre kavarjuk, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi tejet. Sűrűre főzzük és kihűtjük.
Mikor kihűlt a puding beletesszük a margarint és csomómentesre kavarjuk. A margarintól szép sima és fényes krémet kapunk.
A kisült muffinokat kihűtjük, majd a pudingos krémet habzsákba töltjük és a sütemények tetejére rózsához hasonló formát nyomunk.
A muffinok tetejét csokoládé reszelékkel díszítjük.