Hozzávalók:
Elkészítése:
A kockára vágott szalonnát kisütjük és a zsírján megpirítjuk az aprított hagymát. Rátesszük a szeletelt gombát és a sonkát, sózzuk, borsozzuk és állandóan kevergetve megpirítjuk. Beleöntjük a paradicsomot, hozzáadjuk a fűszereket és fedő alatt még 10 percig főzzük.
Közben bő, sós vízben kifőzzük a tésztát. A megfőtt tésztát a forró paradicsomos, sonkás szószba forgatjuk.
A hússzeleteket kicsit kiklofoljuk, a szeleteket megsózzuk, a tojásokhoz hozzáadjuk a reszelt sajtot és villával enyhén felverjük. A hússzeleteket megforgatjuk lisztben, belemártjuk a felvert tojásban, aztán morzsába hempergetjük.
A bepanírozott hússzeletek mindkét oldalát olajban megsütjük.
Minden tányérra szedünk a tésztából, megszórjuk reszelt sajttal és rátesszük a hússzeleteket.