Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Hab:
Elkészítése:
Tészta alapanyagait összegyúrjuk, hagyjuk állni fél órát, majd két részre osztjuk, és olyan vékonyra nyújtjuk, amilyenre csak tudjuk. Egy tepsi hátán megsütjük. A tészta akkor van kész, amikor még puha, nem szükséges nagyon megpirítani, mert akkor kiszárad és nagyon kemény lesz. Kb. 10 perc alatt megsül.
A krém: Szokásos módon megfőzzük a pudingot, de mielőtt a tűzről levennénk, belekeverjük a hozzávalókat, a porcukrot és a margarint kivéve. Ezeket csak akkor keverjük hozzá, amikor már kihűlt egy kicsit.
Hab: A hozzávalókat kemény habbá verjük.
A sütemény összeállítása: Az egyik lapot megkenjük a krémmel, a krém tetejére megy a hab, majd a másik lapot is rátesszük ezek tetejére. Szeletelni csak a teljes kihűlés után, inkább másnap lehet. Tálalás előtt porcukorral megszórjuk vagy olvasztott csokoládéval leöntjük.
Biztos a siker!