Hozzávalók:
A tésztához
A krémhez
A tetejére
Elkészítése:
Megolvasztjuk a margarint, hozzákeverjük a kakaót és a cukrot. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a tojást, majd végül a lisztet.
Kikent, kilisztezett 20×30-as tepsibe öntjük, és előmelegített 160 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük, majd hűlni hagyjuk.
A karamellkrémhez a margarint megolvasztjuk egy edényben, hozzákeverjük a sűrített tejet, a mézet és a cukrot.
Kis lángon, folyamatosan kevergetjük, amíg karamellszíne lesz, ez kb. 15 perc, langyosra hűtjük.
A tésztára öntjük, majd berakjuk a hűtőbe dermedni.
Gőz fölött megolvasztjuk a kétféle csokoládét, belekeverjük az olajat, ráöntjük a süteményre és tálalásig hűtőben tartjuk.
Lehet a krémbe tenni pirított mogyorót és még a tetejére is lehet szórni egy keveset.