Hozzávalók:
A tésztához:
(5 db gofrihoz)
A töltelékhez:
Tetejére:
Elkészítése:
Keverjük krémesre a vajat,a tojásokkal, cukrokkal, majd adagoljuk hozzá apránként a sütőporos lisztet és a legvégén a kókuszreszeléket is keverjük bele.
Az előmelegített gofrisütőt kenjük meg vajjal és süssük ki benne a gofrikat.
A töltelékhez kezdjük felverni a habtejszínt a cukorral, majd lassanként adagoljuk hozzá a mascarponét (ha túl lágy a krém, tehetünk hozzá habfixállót is).
Az eprekből tegyünk félre a díszítéshez a többit daraboljuk fel.
Minden gofrit kenjünk meg a tejszínhabos krémmel, majd szórjuk rá az eperdarabokat.
A tetejét ,szórjuk meg kókuszreszelékkel és díszítsük a félretett eprekkel.