Hozzávalók:
Elkészítése:
Felszelem a kaliforniai paprikát és az erős paprikát.
A hagymát kevés olajon üvegesre párolom, majd ezen pirítom a felszelt paprikát. Fűszerezem.
A csirkemellfilét csíkokra vágom, majd ezt is fehérre pirítom. Ezt is fűszerezem.
Mikor már majdnem jó a hús, egy evőkanál ketchupot teszek rá, és megszórom reszelt sajttal.
Kb. 3-4 evőkanál ketchupot, egy csepp mustárt, egy csepp mézet, sót, borsot, (egy csepp pizzakrémet is szoktam beletenni), és kevés chilit vagy caine borsot összekeverek, ezzel megkenem a tortilla lapokat.
A húsos paprikás tölteléket a közepére teszem és feltekerem. Kivajazott jénaiba egymás mellé fektetem. A tetejét kevés tejföllel megkenem, reszelt sajtot szórok rá.
180 °C-on fedő alatt kb. 30 percig sütöm, majd végül a tetejét még 10 percig pirítom.
Rizzsel, babpürével és csíkokra szelt salátával tálalom.