Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét felverjük keményre, majd mehet hozzá apránként a cukor. Ha szép fényes, akkor a tojások sárgája egyesével, miközben folyamatosan verjük tovább. Ha benne vannak a sárgáják is, akkor már csak fakanállal keverjük hozzá a lisztet.
Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük a tésztát és előmelegített, 180 fokos sütőben sütjük kb. 20-30 percig. A tejszínt habbá verjük, hozzáadjuk a porcukrot és a mascarponét.
A kisült piskótát felcsíkozzuk és tepsibe, jénaiba rakjuk úgy, hogy kis hézagok maradjanak közöttük. Meglocsoljuk a kávéval, majd a krém 1/3-át rákanalazzuk. Ismét piskótát teszünk le, meglocsoljuk ezt is kávéval, majd krémet kenünk rá.
Addig folytassuk, amíg el nem fogy minden, de arra figyeljünk, hogy a tetejére mindenképp krém kerüljön! Kakaóporral megszórjuk, majd pár óra hűtés után tálaljuk!