Hozzávalók:
Elkészítése:
Először a zöldségeket megtisztítjuk, majd a lila hagymát karikára, a paradicsomokat félbe vágjuk, az uborkát felkarikázzuk.
A tarját felszeleteljük kb. 0,5 cm vastagra, majd egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk.
Ezután a tojásokat is ízlés szerinti keménységre sütjük. (Külön nem sóztam a tojást, mivel a tarja kellőképpen sós volt.)
A tojást, a tarját és a zöldségeket tányérra rendezzük és friss kenyérrel azonnal kínáljuk.
Ez a reggeli nem igényel túl nagy szakács tudományt, de néha van úgy az ember lánya, hogy csak töri a fejét, hogy mi is kerüljön a tányérra. Ilyenkor jól jön egy ötlet. Tulajdonképpen tarja helyett sonkával is készíthető vagy kolbászt, illetve szalonnát is süthetünk hozzá. A fantáziánk és a hűtőnk tartalma szabhat csak határt :-)