Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel alacsony fokozaton hozzádolgozzuk a felvert fehérjéhez. Hozzákanalazzuk a sütőporral elkevert lisztet, amelyet a habverő segítségével dolgozunk össze. A kész masszát sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük és 170 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Ameddig a torta sül, elkészítjük a krémet.
A főzés nélküli pudingport a hideg tejhez hozzáadjuk és krémet készítünk belőle habverő segítségével. A megsült tortát kihűtjük, félbe vágjuk és a vanília krémmel megtöltünk. A habtejszínt mély tálba öntjük és felverjük.
A habot habzsákba töltjük és a tortát bevonjuk vele. Tetejét dekor gyönggyel díszítjük.