Hozzávalók:
A tésztához:
Fehér krém:
Sárga krém:
Máz:
Elkészítése:
A tojásfehérjéket a cukorral felverjük kemény habbá majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Ezután 2 részre osztjuk, egyik felét kinyújtjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe (20×30 cm) tesszük, majd rákenjük a tojásfehérjés krémet.
Kinyújtjuk a másik tésztát is és rátesszük a fehér krém tetejére. Előmelegített sütőben 200 °C-on kb. 25 perc alatt megsütjük.
Ezalatt elkészítjük a sárga krémet. A tejet feltesszük melegedni, a tojássárgákat elkeverjük a liszttel és kevés meleg (nem forró) tejjel, majd a tűzhelyen lévő tejhez adjuk.
Folyamatos keverés mellett sűrű krémet főzünk belőle. Ezután hagyjuk kihűlni, néha megkeverjük, hogy ne bőrösödjön.
A margarint kikeverjük a cukrokkal és hozzáadjuk a kihűlt krémhez. A sárga krémet rákenjük a kihűlt tészta tetejére és csokoládémázzal vonjuk be.
Hideg helyen hagyjuk megdermedni majd felszeleteljük.
A csokoládét néhány kanál olajjal gőz felett felolvasztjuk, és óvatosan elterítjük a sütemény tetején.