Hozzávalók:
Krém:
Teteje:
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk, a sárgáját kikeverjük a cukorral. Hozzáadjuk a sütőporral, szódabikarbónával és kakaóporral elkevert lisztet, majd a vizet és az olajat. Alaposan elkeverjük, majd egy sütőpapírral bélelt, kb. 20 x 30 cm-es tepsibe öntjük és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Amíg sül, a tojásfehérjékből verjünk kemény habot.
A pudingot a vaníliás cukorral és kb. 1,5 dl tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a többi tejet is és lassú tűzön sűrűre főzzük. Lehúzzuk a tűzről és óvatosan elkeverjük benne a felvert tojásfehérje habot.
A kihűlt tészta tetejére kenjük a pudingos krémet, majd erre rásimítjuk a kemény habbá vert tejszínt. Díszítésként megszórjuk csokidarával.
Tegyük hűtőbe néhány órára, majd kockákra vágva kínáljuk.