Hozzávalók:
Raguhoz:
Tálaláshoz :
Elkészítése:
A fogasfiléket kettévágjuk és minden oldalát sózzuk, borsozzuk.
Olajon elkezdjük sütni az egyik oldalát, majd a másikat is, amelyre közben kaprot teszünk. Amikor elkészült (nagyon gyorsan megsül), megszórjuk a reszelt citromhéjjal és alufóliával lefedjük tálalásig.
A raguhoz a sütőtököt megpucoljuk és felkockázzuk. A cukkinit és a padlizsánt (héjastól) szintén felkockázzuk. Olajon elkezdjük párolni mindet. A fokhagymát vékony szeletekre vágva hozzáadjuk, majd ízlés szerint fűszerezzük, legvégén pedig hozzáadjuk a mandulát.
Addig pároljuk, amíg könnyen átszúrható lesz a sütőtök villával, de még nem esik szét. Szőlőszemekkel tálaljuk a fogasfilék mellé, citromkarikával díszítjük.
Jó étvágyat!