Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit gyúródeszkán, vagy egy nagyobb edényben összegyúrjuk és négy egyenlő részre vágjuk. A szép, simára dolgozott kis gömböcöket gáztepsi nagyságúra nyújtjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben pár perc alatt megsütjük.
A két csomag pudingport összekeverjük a cukrokkal és a kakaóporral, majd kevés tejjel simára keverjük. Ha szép sima már, mehet hozzá a maradék tej, és folyamatos kevergetés mellett lassú tűzön főzzük sűrűre.
Ha besűrűsödött, hozzáadjuk a rum aromát, és teljesen kihűtjük. A margarint habosra keverjük és apránként hozzádolgozzuk a már hideg pudingot.
A kész krémet betöltjük a lapok közé. A tetejére vízgőz felett megolvasztunk egy tábla ét tortabevonót két evőkanál olajjal, majd egyenletesen rákenjük.
Egy éjszakát állni hagyjuk, hogy másnap szépen tudjuk szeletelni.
Akkor az igazi, ha a sport szelet csokit olvasztjuk a tetejére, de nekem most nem volt itthon, ezért egy egyszerű tortabevonóval vontam be, de így is isteni finom lett.