Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojássárgájákat elkeverjük a mustárral, belenyomjuk a 3 gerezd fokhagymát, sózzuk, borsozzuk.
Ebbe a pácba belerakjuk a melleket, zárható dobozba tesszük és min. 4 órára hűtőbe tesszük, de az sem baj, ha egy éjszakát hagyjuk pácolódni.
Egy közepes tálban összekeverjük a morzsát és a parmezánt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A húst megforgatjuk a morzsában, figyeljünk rá, hogy mindenhol befedje. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk és 180 fokra előmelegített sütőben 50-60 perc alatt megsütjük.
Amikor elkészült, akkor megpakoljuk a tetejét sonkával majd sajttal, 2-3 percre visszatoljuk a sütőbe, épp annyira, hogy a sajt megolvadjon rajta.