Hozzávalók:
Ezenkívül
Köret:
Elkészítése:
Készítsük el a tölteléket. Kevés vajon megdinszteljük a karikázott hagymát és a kockázott bacont.
Adjuk hozzá a spenót leveleket és fonnyasszuk meg. Fűszerezzük ízlés szerint, majd adjuk hozzá a ricottát is.
Néhány perc keverés, és már kész is vagyunk.
A csirkemellet félbevágom, sózom, borsozom és a zsebbe helyezem a tölteléket. Hústűvel tűzöm össze, majd az egészet szeletelt baconnel tekerem körbe.
Egy kisebb tepsit veszek elő, kicsit megolajozom.
Sütőpapírba tekerem a húsokat, majd a tepsibe helyezem.
Előmelegített sütőben sütöm 180 fokon kb. 30 percet, ezután a papírt eltávolítom és még kb. 10 percig sütöm.
Köretként édesburgonyát vékonyra szeltem, majd forró olajban ropogóssá sütöttem.