Hozzávalók:
Hozzávalók a lapokhoz:
A krémhez:
A bevonáshoz:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit 1-1,5 dl tejjel összegyúrjuk, majd 4 cipóra osztjuk.
Egy 24×39 cm-es tepsi hátoldalát olvasztott margarinnal lekenjük, majd a cipótat tepsi nagyságúra nyújtjuk és 180 fokos sütőben 7-8 perc alatt egyenként megsütjük.
Amíg sülnek, elkészíthetjük a krémet.
A pudingporokat csomómentesre keverjük a tejjel és a cukorral, majd megfőzzük és kihűtjük. Ha édesebb krémet szeretnénk, nyugodtan tegyünk még bele egy kevés cukort.
A vajat, a kókuszreszeléket és a kihűlt pudingot robotgéppel habosra keverjük, majd megtöltjük vele a lapokat.
Az étcsokit az olajjal felolvasztjuk és a tészta tetejére öntjük, majd elsimítjuk.
Fél nap múlva szeletelhető.