Hozzávalók:
Salátához:
Elkészítése:
A krumplit (lehetőleg kisebbek és egyforma méretűek legyenek a darabok) alaposan megmossuk, lábasba tesszük és héjában megfőzzük. A héját lehúzzuk és bő, forró olajban arany színűre sütjük.
Még forrón megszórjuk fokhagymaporral és apróra vágott friss medvehagymával.
A cukkini hosszában 4 felé vágjuk és vékonyan felszeleteljük. A retket szintén előbb negyedekre, majd szeletekre vágjuk, a paprikát felcsíkozzuk.
A zöldségeket a lecsepegtetett kukoricával együtt egy salátás tálba tesszük, meglocsoljuk citromlével, juharsziruppal, balzsamecettel és mogyoróolajjal és alaposan átforgatjuk.
A halat fagyosan, bő, forró olajban kisütjük. Papírtörlőre szedve a felesleges olajat hagyjuk lecsepegni.
A sült halat a krumplival és a salátával tálaljuk.